Kennis

Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige, gezinspedagoog, docent, pedagogisch medewerker en professional organizer.

Ervaring

  • 13 jaar als consultant in de commerciële dienstverlening
  • 23 jaar als moeder van 3 kinderen (23, 21 en 17 jaar)
  • 2 jaar als docent in het Hoger Beroepsonderwijs
  • 4 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang

Voor meer informatie: 

Motivatie

Voor mij is opvoeden het meest wezenlijke beroep binnen elke samenleving. Ik wil graag meebouwen aan een duurzame en gezonde samenleving door opvoeders te ondersteunen bij het scheppen van de juiste randvoorwaarden: een overzichtelijke leefwereld en een goed lopende onderneming (gezin of kinderopvangorganisatie).

Visie

Het opvoeden van kinderen is maatwerk en sterk afhankelijk van persoonlijke en maatschappelijke omstandigheden. Opvoeders worden voortdurend uitgedaagd om te zoeken naar een balans tussen de belangen van henzelf, het kind en de samenleving. Het maken van de juiste keuzes is hierbij van cruciaal belang. Overzicht, regelmaat en gewoontevorming zie ik als belangrijke succesfactoren.

Het logo

Als logo is gekozen voor een abstractie van de kleine weerschijnvlinder (apatura ilia). Deze ogenschijnlijk kleurloze vlinder geeft een verrassende paarblauwe glans als het zonlicht er op schijnt. De kleine weerschijnvlinder staat voor mij symbool voor spiegelen, weer-schijnen, schoonheid en ontwikkeling. Dat is wat ik als adviseur hoop te bereiken bij de klant.